Få 3 gratis tilbud på isolering i Herning og Holstebro

Tømrer arbejde? Få 3 tilbud i Hørsholm og Helsingør

Bestil 3 tømrertilbud i Hørsholm og Helsingør

Drømmer du om at få bygget et hus i træ? At planlægge et hus i træ er på sin vis en fin idé. Prisen afhænger dog af, hvilke faciliteter og størrelse du drømmer om. I en lang periode var omkostningerne på nøglefærdige træhuse mindre end huse opført i mursten. I nyere tid er byggeomkostningerne blevet mere og mere ensartede, med fremkomsten af massive strukturer med store sten og præfabrikerede vægelementer. Tømrerfirmaerne i Hørsholm er stolte af deres job og det arbejde, de udfører. De elsker, at kunderne er tilfredse og ligesom mange andre, nyder de at få ros. Vores godkendte virksomheder i Hørsholm er specielt håndplukkede og godkendte.

Tømrerfirmaet gennemfører byggeprojektet sammen med dig og derfor kan du være helt sikker på, at det færdige resultat er som du ønsker. Der skydes ikke nogen genveje, men tømrerfirmaerne garanterer, at flot håndværk foretages. Vi er meget stolte af vores faguddannede tømrerfirmaer! Få 3 stærke tilbud på tømrerarbejde i Helsingør og spar op til 45%. Tømrerne er så klar til at byde på din tømreropgave! Udfyld skemaet online på under 5 minutter nu og få to-tre aktuelle og seriøse tilbud i Helsingør – gratis og enkelt på din tømrersag uanset om den er lille eller stor. Spar op til 40% på et tømrerfirma tæt på dig.

Få stor rabat på din næste tømreropgave

Almindelige høvljern slibes enten på en normalt udformet slibesten, som bør have en så stor diameter, at den slebne fas ikke bliver for hul, eller på slibemaskine forsynet med skålskive, hvorved fasen bliver så godt som plan. Slibningen bør ske under vandspuling, idet æggen ellers kan udglødes. Ved slibningen får man en råæg, som borttages med strygesten. På moderne maskiner forekommer ofte afretningsanordninger for høvljernet, hvorved jernets æg altid kommer på nøjagtig samme cirkel.

De store krav som stilles til høvljern i højproduktive maskiner, nødvendiggør en slibning i specielle maskiner. Maskinen er forsynet med anordninger for påsætning af jern og afvejning af kutteren. Den ene spindelende er konisk for opspænding af sidekuttere og den anden cylindrisk og beregnet for den horisontale kutter. Spindelen kan gives to omdrejningstal, dels 3000 omdr./min., som anvendes ved afretning, og dels 5000 omdr./min., som anvendes ved afvejning. Foran spindelen findes en langsgående slæde forsynet med tværslæde, på hvilken enten slibemotor eller afrettersten opspændes.

Ved slibning af lige kutterjern er fremgangsmåden følgende: Kutteren opspændes på spindelen, og med roterende kutter føres afretterstenen frem og tilbage langs høvljernet, samtidig med at den forsigtigt skrues nærmere kutteren. Afretningen fortsættes, indtil der fremkommer en smal fas på samtlige jern. Slibemotoren indsættes nu på afretterstenens plads og kutteren fikseres i et egnet slibeleje ved hjælp af stoppere, hvorefter jernet slibes, så kun en meget lille del af fasen bliver tilbage. De forskellige jern kommer derved til at ligge på samme skærecirkel. Høvljernet kan siden skærpes flere gange blot gennem bryning. Afretningsfasens bredde må maksimalt være 0,8 mm ved løst træ og 0,4 mm ved hårdt træ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 3 gratis tilbud på isolering i Herning og Holstebro